Godkjent takstmann

Godkjent takstmann

BMTF Takstmann

BMTF Takstmann

Når din bolig skal verdivurderes skal kunden føle seg trygg på at din takstmann kan litt mer enn å bare setter en verdi.

En byggmester i fra BMTF vil være et trygt valg fordi du vet at det er en fagmann, du behøver ikke spør en BMTF-takstmann om han har kompetanse til å utføre jobben. Det har vi allerede sjekket.

Om du skal selge boligen, kan det være lurt å presentere den på en best mulig måte. En BMTF-takstmann kan fortelle deg hva som kan være lurt å reparere før salg, hva det koster.

Fagmann-Garanti

Den største forskjellen når du velger en godkjent takstmann fra BMTF, så vet du at det er en byggmester. Du får en garanti for at takstmannen er fagmann, og du får en trygg bolighandel.

Byggmesterens fagkunnskap forplikter og skal gi kunden trygghet. På Mesterbrev.no kan du finne ut om «ditt» valg av takstmann faktisk er en mester.

Spør du en byggmester, vil han også kunne gi gode råd om boligen, som for eksempel råd om vedlikehold, og endringer/tilpasninger av boligen. Byggmesteren kan også komme med tips og råd hvordan du kan endringer selv.

Finnes det en annen verdi i et annet marked? – dette vet byggmesteren.  Dette, og mange andre spørsmål kan din byggmester svare på.

En BMTF-takstmann kan utføre vanlige verditakster, skadetakster, Eierskifterapport™ , Boligtilstandsrapport™ ++. Etter 1.1.2015 vil det være mest naturlig at du spør etter en Eierskifterapport™ dersom du skal selge en bolig.

Husk at en BMTF-takstmann er en byggmester.